Saskia Smit

ViaSas - Saskia Smit

Mijn naam is Saskia Smit en ik ben sinds augustus 2014 met veel enthousiasme gestart als zelfstandige reisadviseuse. Ik ben 17 jaar werkzaam geweest op een reisbureau en vond het de hoogste tijd worden om mijn creativiteit en passie voor reizen met u te delen. 

Ik verzorg alle droomvakanties. Van weekendje weg in eigen land tot een heerlijke strandvakantie in Turkije. Maar ook voor een compleet verzorgde rondreis, vliegtickets, campings of wintersportvakanties bent u bij Via Sas aan het juiste adres! U kunt mij altijd bellen of mailen voor een gratis advies voor uw ideale reis. 

De voordelen om Via Sas te boeken zijn eindeloos met mij als uw persoonlijke reisadviseuse. Het contact loopt altijd via één persoon, wachttijden ken ik niet, contact wanneer u tijd en zin heeft. En ook heel belangrijk: geen eindeloze avonden zoeken op internet. Dat neem ik graag van u over. Door mijn fantastische samenwerking met Zonvaart Reizen mag ik de garanties van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds waarborgen. 

Aarzel niet langer en maak geheel vrijblijvend een afspraak met mij via de mail of per telefoon. Ik ben woonachtend in Castricum, woont u in mijn regio dan kan ik ook altijd persoonlijk bij u langs komen voor een oriënterend gesprek .Via Sas is bereikbaar op tel. 0880-660872 of viasas@zonvaart.nl.


Contact

Email: viasas@zonvaart.nl
Telefoon: 0880 660 872

 

KvK:  61138886
BTW: NL.190.88.0223.B01